Teknisen isännöitsijän peruskoulutus ja tutkinto PerusTEK(TM)

16.2.2023 - 25.5.2023
Kiinko, Helsinki / etätoteutus

Kuvaus

Koulutus on täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua jonolistalle täyttämällä hakemuksen. Ilmoitamme hakijoille jos paikkoja vapautuu.

Teknisen isännöitsijän peruskoulutuksessa saat lähtövalmiudet teknisen isännöitsijän tehtävien hoitamiseen. Koulutuksen aikana muodostat yleiskuvan teknisen isännöinnin tehtävistä ja niihin liittyvistä kiinteistönpidon kehittämismahdollisuuksista.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on kokonaiskuva teknisen isännöitsijän tehtävistä sekä hallitset työssä vaadittavia taitoja. Koulutuksen aikana pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja ammentamaan vinkkejä käytännön tilanteisiin. Koulutuksen aikana perehdyt teknisen ylläpidon ja korjaustöiden hallintaan, talotekniikkaan, kunnossapitovastuun jakautumiseen, kiinteistöpalvelujen hankintaan kuin myös viranomaisyhteistyöhön ja turvallisuustekijöihin.

Koulutuksessa käydään läpi muun muassa seuraavia aihekokonaisuuksia:

- kiinteistöpalveluiden ja korjaushankkeiden laatu
- huoltokirja, PTS, kuntoarvio ja kuntotutkimukset
- energiatehokkuus ratkaisut
- kunnossapitovastuun jakautuminen
- talouden suunnittelu teknisen isännöinnin näkökulmasta
- korjaushankkeen läpivienti
- kiinteistö- ja käyttäjäturvallisuus
- kiinteistöautomaatio ja etäkäyttö
- lvi-järjestelmistä, käyttö ja huolto
- kiinteistöpalvelujen hankinta ja rakennusalan sopimukset
- Suomen kerrostalokannan rakenteiden kehityksestä, eri rakennetyyppien korjausmenettelystä
- sähköisen talotekniikan elinkaari
- viranomaisyhteistyö

Koulutuksen aikana voit halutessasi samalla suorittaa Isännöinnin ammattitutkinnosta Tekniset palvelut isännöinnissä tutkinnon osan. Lue lisää tutkinnon osasta täältä. Ammattitutkinnon osan suorittamisen edellytyksenä on toimiminen tehtävässä, jossa työkenttään kuuluu teknisen isännöitsijän tehtäviä.

Kohderyhmä

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kouluttautuvat henkilöt sekä muut kiinteistönpidon toimihenkilöt, jotka haluavat kartuttaa osaamistaan teknisen isännöinnin tehtäväkenttään. Aiempaa kokemusta teknisenä isännöitsijänä toimimisesta ei vaadita, mutta toimialan tuntemus helpottaa asioiden omaksumista.

Toimitilamanageerauksen parissa toimiville suosittelemme Kiinteistömanagerin koulutusta.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Tiivis paketti teknisen isännöinnin eri osa-alueilta, jonka aikana saat kokonaiskuvan teknisen isännöitsijän tehtävistä ja osaamisesta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1. lähijakso: Teknisen isännöitsijän työkenttä. Kuntoarviot ja -tutkimukset, tekninen PTS. Huoltokirja. Talous ja laskentatoimi. Palveluiden ja korjaushankkeiden laatu.16.02.202317.02.2023Helsinki
2. lähijakso: Energiatehokkuus. Kunnossapitovastuun jakautuminen. Korjaushankkeen läpivienti. Turvallisuus.16.03.202317.03.2023Etänä
3. lähijakso: Kiinteistöautomaatio ja etäkäyttö. LVI-tekniikan hoito ja huolto. Kiinteistöpalvelujen hankinta. Rakennusalan sopimukset. Sisäilmasto.17.04.202318.04.2023Helsinki
4. lähijakso: Suomen kerrostalokannan rakenteet ja niiden korjaustavat. Viranomaisyhteistyö. Sähköisen talotekniikan elinkaari.04.05.202305.05.2023Etänä
5. PerusTEK-tentti23.05.202323.05.2023

Yhteyshenkilö

Heta Warto-Tillander
koulutus- ja asiakaspäällikkö

040 778 9865
heta.warto-tillander@kiinko.fi

Kirsi Mykkänen-Vesalainen
koulutussuunnittelija

040 716 2424
kirsi.mykkanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2,450.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2450 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.