Tulevaisuuden rakennettu ympäristö

22.3.2023 - 22.3.2023
Sokos Hotel Tripla, Helsinki / etäyhteys

Kuvaus

Julkisuudessa käydään vilkasta keskustelua ilmastonmuutoksen etenemisestä ja pysäyttämisestä. Poliittiset päättäjätkin ovat jo tiivistäneet rivejään tarttuakseen tosissaan kestävän kehityksen haasteeseen. Uskaliaimmat kannanotot peräänkuuluttavat systeemistä muutosta ja kipeääkin tekeviä ratkaisuja. Muutos on aina myös mahdollisuus.

Tulevaisuuden rakennettu ympäristö -seminaarissa pohditaan liiketoimintamallien, innovaatioiden ja edelläkäviijyyden näkökulmasta kiinteistö- ja rakentamisalan roolia kestävän kehityksen haasteen ratkaisemisessa. Seminaari toimii alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Perehdymme ilmaston ääri-ilmiöihin, KiRa-alan roolin ilmastokriisin ratkaisemisessa sekä miten voimme varautua ilmastonmuutoksen aiheuttamiin ilmiöihin. Konkretiaa päivään tuovat puhujakaartin mielenkiintoiset esimerkit biodiversiteetin edistämisestä ja kiertotaloudesta. Alalla erityisesti puhuttaa EU:n kestävän rahoituksen järjestelmä ja keskitymme myös taksonomian vaikutuksiin KiRa-alan näkökulmista.

Seminaarin puheenjohtajana toimii kestävän rakennetun ympäristön professori Jukka Heinonen Islannin yliopistosta.

Kohderyhmä

Kaikki kiinteistö- ja rakentamisalan toimijat.

Seminaari on myös osa Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen (PGP), Kiinteistöjohtamisen ja Rakennuttamisen johtamisen koulutusohjelmia.

Seminaari antaa kattavan tilannekuvan ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja merkityksestä KiRa-alalle. Ajatuksia herättävät puheenvuorot esimerkkeineen tuovat konkretiaa millainen on tulevaisuuden kestävä rakennettu ympäristö.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Mari Asunmaa
koulutuspäällikkö

0400 864 641
mari.asunmaa@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 590.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 8.3.2023 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.