Kiinteistöarvioinnin koulutusohjelma

18.1.2023 - 13.4.2023
Helsinki / etäyhteys

Kuvaus

Kiinteistöarvioinnin koulutusohjelmassa käydään läpi systemaattisesti hyvä kiinteistöarviointitapa ja alan keskeinen käsitteistö. Koulutusohjelmassa perehdyt saatavilla olevaan markkinainformaatioon ja sen käyttöön, arviointimenetelmiin sekä erilaisten kohteiden arvioinnin lähtökohtiin ja periaatteisiin. Monipuolinen kattaus erilaisia arviointiharjoituksia vie teorian käytäntöön. Koulutusohjelma auttaa sinua valmistautumaan AKA/KHK-auktorisointikokeisiin.

Ensimmäisessä moduulissa käsitellään hyvää kiinteistöarviointitapaa, kiinteistöarvioinnin perusteita sekä maa- ja metsätalouskiinteistöjen arviointia. Sitä seuraavat asuntojen ja asuinkiinteistöjen arvioinnin moduuli sekä toimitilakiinteistöjen arviointiin keskittyvä moduuli. Neljännen moduulin fokuksena on arviointiharjoitukset ja AKA/KHK-auktorisointikokeeseen valmistautuminen.

Koulutus on modulaarinen kokonaisuus, josta voit valita itsellesi relevantit sisällöt. Voit keskittyä esimerkiksi AKA/KHK -auktorisointikokeeseen valmistautumiseen, toimitilakiinteistöjen arvioinnin osaamisen kartuttamiseen tai yleisesti kiinteistöarvioinnin lähtökohtien ja periaatteiden omaksumiseen.

Toteutustapa:

Moduulien varsinaiset koulutuspäivät järjestetään hybriditoteutuksena eli voit valita osallistutko paikan päältä Helsingistä vai etäyhteyksin.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua 4. moduuliin pe 24.3.2023 saakka. Ilmoittautuminen moduuleihin 1-3 on päättynyt.

Lue blogistamme:

Kohderyhmä

Kiinteistöarvioijat ja arviointeja käyttävät asiantuntijat, jotka haluavat kehittää osaamistaan. AKA/KHK-auktorisointia tavoittelevat asiantuntijat.

Koulutuksesta on hyötyä niin pankeissa, vakuutusyhtiöissä, teollisuuden ja kaupan yrityksissä kuin kunnissa ja valtionhallinnossakin työskenteleville. Osallistujalla ei tarvitse olla käytännön kokemusta kiinteistöarviointien laatimisesta.

Vaikka et tekisikään kiinteistöarviointeja, koulutusohjelma antaa perspektiiviä asioiden laajakantaiseen ymmärtämiseen ja sisältö tarjoaa oivallisen alustan uuden oppimiselle. - Sijoittumispalveluiden johtaja Ari Räsänen, Linnan Kehitys Oy

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Moduuli 1: Kiinteistöarvioinnin perusteet ja maa- ja metsätalouskiinteistöjen arviointi18.01.202319.01.2023Helsinki
Moduuli 2: Asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointi13.02.202314.02.2023Helsinki
Moduuli 3: Toimitilakiinteistöjen arviointi15.03.202316.03.2023Helsinki
Moduuli 4: Auktorisointikokeeseen valmistautuminen12.04.202313.04.2023Helsinki

Yhteyshenkilö

Laura Niinikoski
koulutuspäällikkö

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 2,800.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutusohjelma on modulaarinen kokonaisuus, jonka hinta riippuu suoritettavasta laajuudesta. Kukin moduuli on itsenäinen 2-päiväinen jaksonsa.

Laskutettava koulutuksen hinta määräytyy moduulivalintojen mukaan:

  • koko koulutusohjelma 4 moduulin laajuisena: 2800 euroa + alv 24%
  • koulutusohjelma 3 moduulin laajuisena: 2100 euroa + alv 24%
  • koulutusohjelma 2 moduulin laajuisena: 1400 euroa + alv 24%
  • koulutusohjelma 1 moduulin laajuisena: 790 euroa + alv 24%

Koulutusohjelman hinta moduulivalintojen mukaan huomioidaan laskutusvaiheessa.

Koulutuksen hintaan sisältyy opetus ja sähköiset aineistot sekä lähikoulutuspäivissä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistuja vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista sekä tarvittavan kirjallisen aineiston hankinnasta.

Koulutusohjelmaan neljän moduulin laajuisena osallistuvat kutsutaan Kiinkon vuosittaiseen Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaariin veloituksetta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.1.2023 koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.