Taatusti tuoreinta tietoa

"Tutkinto antoi eväitä katsoa asioita toisesta näkökulmasta ja verkostoituminen luennoitsijoiden sekä muiden tutkintoa suorittaneiden kanssa on valtava voimavara"

Satu Nyman

Kiinteistöalan talouspäällikön tutkinto (KITA) tuo laaja-alaista näkemystä laskentatoimen johtamiseen. 53-vuotiaalla Satu Nymanilla on aina ollut into oppia uutta, ja halu syventää ja päivittää osaamista motivoi tutkintoon.

– Olen nuorena suorittanut laskentatoimen merkonomin tutkinnon, jonka päivitin tradenomin tutkintoon ja myöhemmin vielä ylempään AMK-tutkintoon. Sen jälkeen olen suorittanut muun muassa KLT-tutkinnon, ja kannatan elinikäistä oppimista yleensäkin. Onni on työpaikka, jossa kannustetaan opiskeluun! Nyman on edelliselle työnantajalleen kiitollinen, että sai mahdollisuuden suorittaa tutkinnon töiden ohella. KITA-tutkintoon osallistuvien kirjo yllätti Nymanin.

– Oli ihmisiä yhtä lailla kiinteistösijoitusmaailmasta, vakuutusyhtiöistä kuin suurista pörssiyhtiöistä. Itse toimin silloin vuokrataloyhtiöiden parissa. Tutkinto oli fiksusti jaettu eri osioihin, joten asioita tuli käsiteltyä laajasti. Opintojen myötä Nyman myös päätyi lopulta myös vaihtamaan työpaikkaa.

– Vielä on työvuosia jäljellä ja aikaa innostua uudesta. Tutkinto antoi eväitä katsoa asioita toisesta näkökulmasta ja verkostoituminen luennoitsijoiden sekä muiden tutkintoa suorittaneiden kanssa on valtava voimavara, jos tarvitsee vaikkapa neuvoja.

– Luennoitsijat olivat niin loistavia, että istuimme hievahtamatta paikoillamme. Joitain lakeja muuttui tutkinnon aikana, ja saimme aina tuoreimman tiedon. Kiiinkolaisilla on loistavat vuorovaikutustaidot ja he kuuntelevat myös palautteet aidosti, Nyman kiittää.

Greenstep Oy:ssä työskentelevä, taloushallinnon konsultti ja tiiminvetäjä Satu Nyman uskoo vahvasti elinikäiseen oppimiseen