AnnaK mukana Vuoden Työympäristöteko 2022 -kilpailussa

RAKLI ja IFMA Finland ry järjestävät neljättä kertaa kilpailun, jossa haetaan vuoden parasta työympäristötekoa.

Vuoden 2022 kilpailu keskittyy parhaisiin toimenpiteisiin​ työympäristöjohtamisessa ja -kehittämisessä vuoden 2021 aikana.​ Kiinkon uudet AnnaK studio- ja hybridikoulutustilat ovat mukana Uusien työvälineiden ja teknologioiden kehitys – kilpailukategoriassa.

Läsnäolon voimaa etä- ja hybridikohtaamisiin

Studio AnnaK on työtila, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa, korkealla Kampin kattojen yllä. Siitä nimet studion eri tiloille; Huippu, Katto ja Vintti. Tila on tarkoitettu koko kiinteistö- ja rakentamisalan käyttöön. Täällä kehitämme alan asiantuntijoiden osaamista ajasta ja paikasta riippumatta sekä edistämme studiotuotannossa ekosysteemiajattelua. 

Etä- ja hybriditoteutusten todettiin tulleen jäädäkseen, samoin kuin tallenteiden tekemisen ja käytön osana koulutuksia. Vuoden 2021 alussa Kiinkossa päätettiin investoida aivan uudenlaisiin koulutustiloihin, joissa huomioitiin ennen kaikkea parempi ja tasavertaisempi läsnäolon kokemus eri tavalla koulutuksiin osallistuvien näkökulmasta.

Studio AnnaK:n hybridiluokassa on uudenlainen äänentoistojärjestelmä –uniikkia teknologiaa Suomessa. Kattomikrofonit toistavat äänen tasaisesti kaikille luokassa olijoille sekä etäosallistujille. Puhujien ei tarvitse käyttää puettavia mikrofoneja, sillä kattomikrofonit takaavat sen, ettei ääntä tarvitse korottaa ja tilassa voi liikkua vapaasti. Kamerat seuraavat ääntä, joten myös etäosallistujat näkevät puhujan. Eri kalustevaihtoehdot edesauttavat myös jokaiselle sopivan ergonomisen mallin löytymistä.

Tilat ovat monikäyttöiset niin koulutuksiin kuin vaikkapa keskusteluohjelmiin ja juhliinkin. Tunnelmaa voi vaihdella valoilla, verhoilla ja erilaisilla kalustusvaihtoehdoilla. Tekniikka sisältää valmiita säätövaihtoehtoja ja sitä voi käyttää itsenäisesti lyhyen käyttökoulutuksen jälkeen. Kaikkia tiloja voi käyttää myös neuvottelukäytössä sekä työtiloina.

Kulttuurin kehittyminen on tärkeä osa tiloihin liittyvää tavoitetta – ihmisiä innostava ja yhdistävä innovatiivinen tila, jossa on niin ajatuksellista kuin toiminnallista avaruutta toteuttaa uudenlaista yhteistyötä ja lennokkaita ideoita.

Tutustu AnnaK:n upeisiin tiloihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Lue lisää Vuoden Työympäristöteko 2022 -kilpailusta ja sen etenemisestä: https://www.rakli.fi/vuoden-tyoymparistoteko-kilpailu-2022/

Kiinko_AnnaK_2000px-15