AnnaK – kohtaamisia uusimmalla tekniikalla etänä sekä paikan päällä

10.03.2022, Aihe: Koulutus / Kirjoittaja Ada Ullström

AnnaK on yhteisö, jossa kiinteistö- ja rakentamisalan tekijät kohtaavat. Olen ilokseni huomannut, kuinka laajalla skaalaa eri Kira-alan osaajia meidän tiloissamme on käynyt. AnnaK tilana tarjoaa kehykset näihin tapahtumiin sekä kohtaamisiin. 

AnnaK:n tiloissa voimme toteuttaa tapahtumasi laadukkaassa studio-, kokous- ja tapahtumaympäristössä Helsingin ydinkeskustassa. Tilat mahdollistavat huipputekniikalla tuotetut lähitapahtumat, virtuaaliset kokoontumiset ja hybridikoulutukset. Kalusteiden sijoittelu on muunneltavissa ja niistä voidaan luoda puitteet ryhmätyöskentelylle, kokouksille, koulutukselle sekä cocktail-tilaisuuksiin. 

Tilamme toimivat myös loistavana kuvausympäristönä, josta löytyy sopiva miljöö monenlaiseen tarpeeseen. Tarvitsetko kuvia Helsingin kattojen yltä? No sehän onnistuu meidän kahdella viehättävällä parvekkeellamme. Kaipaatko videoosi tyylikästä kuvauspaikkaa? AnnaK:ssa on monia tiloja, jotka sopivat tähän tarpeeseen. Ne ovat myös muunneltavissa videon tarpeiden mukaan. 

Kiinko_AnnaK_2000px-26

AnnaK:ssa sisällöt ovat monipuolisia 

Tiloissamme on toteutettu monipuolisesti lähitapaamisia, hybriditapahtumia sekä täysin etänä järjestettyjä tilaisuuksia, joiden lähetyspaikkana on ollut AnnaK. 

Mitä meillä on tehty? Tilamme ovat olleet avoinna vasta lyhyen aikaa, mutta asiakkaamme ovat ottaneet tilan käyttömahdollisuudet hienosti käyttöön. AnnaK:ssa on tuotettu hybridikoulutuksia sekä täysin etänä toteutettuja koulutuksia. Webinaarit ovat olleet myös suosiossa ja niissä on hyödynnetty Teamsia, Zoomia sekä Vimeon streamauspalveluita. Tiloissamme on myös tallennettu podcasteja. AnnaK:ssa on tehty monia videotallenteita erilaisiin tarkoituksiin. Alla yksi esimerkki. 

Future Skills - Tulevaisuuden työtaidot from Kiinko on Vimeo.

Näiden tapahtumien ohella AnnaK:ssa on järjestetty lähitapaamisia. Uusituissa tiloissa on onnistuttu luomaan kodinomainen äänimaailma, jossa keskustelijat voivat käyttää luonnollisesti ääntänsä. Tämä on toteutettu lisäämällä pehmeitä materiaaleja tilaan ja Huipussa on myös käytössä Voice Lift -järjestelmä, joka toistaa kaikkien puhujien äänet luonnollisesti koko tilassa sekä etäosallistujille. Kodinomaisuutta ja lämmintä tunnelmaa jatkavat tilan kalusteratkaisut, jotka kutsuvat käyttäjiä viihtymään. 

Tekniikka – intuitiivista ja helppokäyttöistä 

Tekniikkamme on suunniteltu käyttönäkökulma edellä. Tämän johdosta se on sekä intuitiivista että helppokäyttöistä. Tapahtumatiloissa sinun ei tarvitse huolehtia puettavista mikrofoneista tai kamerakulmien asettelusta. Tämän kaiken hoitaa av-järjestelmämme automaatio. Mikrofonimme sijaitsevat katossa ja kameroissamme on automaattinen äänenseuranta. Jälkimmäisen voi toki kytkeä pois päältä ja rajata halutut kuvakulmat paneelin kautta.  

Kiinko_AnnaK_2000px-2

Uuden tekniikan haltuunotto voi olla välillä stressaavaa, joten olemme päättäneet panostaa tukeen niin ennen tapahtumaa, sen aikana sekä sen jälkeen. Olen aina paikalla arkipäiväisin toimistoaikoina, muut ajat ovat sovittavissa. Jos jokin askarruttaa tilojen käytössä niin voit olla yhteydessä: annak@kiinko.fi.

Tyypillisesti muutamalla käyttökerran jälkeen käyttäjät pääsevät hyvin kiinni tekniikkaan. 

Seuraathan jo AnnaK:n verkkosivuja sekä Instagramia? AnnaK:n tiloissa voit järjestää tapahtumia luovasti ja yhteistyöhön nojautuen. Jos et ole varma, miten tapahtuma kannattaa toteuttaa, ole yhteydessä ja mietitään paras toteutustapa yhdessä. 

*****

Ada Ullström on AV-tuottaja Kiinkossa, lisäksi tehtäväalueeseen kuuluu AnnaK:n tekninen tuki. Vapaa-ajalla Adan voi löytää soittamasta pianoa, tanssimasta tai uppoutuneena narratiiveihin pelien sekä kirjojen muodossa. 

Kirjoita kommentti