Monta kohtaamista rikkaampana

22.11.2022, Aihe: Tapahtumat / Kirjoittaja Mari Vuorela

Marraskuun toisena torstaina kokoontui lähes 700 kiinteistö- ja rakentamisalan huippua Tampere-taloon. Hyväntuulinen puheensorina, uusien ja vanhojen tuttujen kohtaamiset täyttivät käytävät, Piazzan näyttelyosastot ja seminaarisalina toimineen Sorsapuistosalin. Innostunut tunnelma oli käsin kosketeltavaa, kun Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2022 on alkamassa.

Oli ilo huomata, kuinka näitä yhteisiä kohtaamisia on kaivattu. Mahdollisuus päästä keskustelemaan asiakkaiden, kumppanien ja kollegoiden kanssa kasvotusten, on jotain sellaista, jota yksikään videokuva ei pysty korvaamaan.

Kiinko_Vuosiseminaari2022_WEB_2048px-128 muokattu

Kaikkia aisteja herättelevä kokemus

Onnistuneelta tapahtumalta vaaditaan paljon. Keskiössä on luonnollisesti mielenkiintoinen ja ajankohtainen ohjelma, joka antaa kuulijoille vastauksia ja herättää ajatuksia. Lisäksi mukaan tarvitaan alan kiinnostavia toimijoita ja kumppaneita, jotka kokevat oman läsnäolonsa tärkeäksi. Tapahtuman täytyy tuottaa lisäarvoa liiketoiminnalle, tarjota kontakteja ja laajentaa verkostoja.

Kiinko_Vuosiseminaari2022_WEB_2048px-104

Onnistunut tapahtuma vahvistaa yrityksen brändiä, vahvistaa ja syventää asiakassuhteita. Ihmisten väliset kohtaamiset ovat merkittäviä yrityksen myynnin, näkyvyyden ja luottamuksen rakentamisen kannalta. Muut markkinointiviestinnän keinot pystyvät harvoin hyödyntämään yhtä tehokkaasti ja samanaikaisesti kaikkia aisteja herättelevää kokemusta.

Kun nämä kaikki yhdistyvät Vuosiseminaarin upeaan tunnelmaan ja hyvään fiilikseen, syntyy jotain ainutlaatuista.

Olemme ylpeitä voidessamme järjestää ensi vuonna Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 28. kerran. Inspiroidu kohtaamisista jälleen 9.-10.11.2023.

****

Mari Vuorela on Kiinkon viestintäpäällikkö, jonka työssä yhdistyvät kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen kehittäminen, tapahtumat ja viestintä. Aina tilaisuuden tullen, hän haaveilee kaukomatkoista ja lämpöisistä kesäpäivistä mökkilaiturilla Etelä-Karjalan kauniissa maisemissa.

1200x628_Liitutaulu_0622 MariV 11_22

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2022 kuvat: Pekka Rousi

Kirjoita kommentti