Asunto-osakeyhtiön konkurssi

2.6.2023 - 2.6.2023
Studio AnnaK, Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Hybriditilaisuutena järjestettävässä ajankohtaisaamupäivässä käsitellään asunto-osakeyhtiön konkurssia, asunto-osakkeen omistamiseen liittyvää riskiä ja as oy:n lainansaantiin liittyviä reunaehtoja ja ongelmia. Perehdymme konkurssiin menettelynä, asunto-osakeyhtiöiden konkurssien erityispiirteisin ja osakkaan asemaan konkurssissa. Syvennymme myös aiheeseen muutaman case-esimerkin kautta. Lisäksi ohjelmassa pureudutaan asunto-osakeyhtiön lainansaantiin ja siihen liittyviin mahdollisiin ongelmiin.

Muutokset mahdollisia.

Kohderyhmä

Ajankohtaisaamupäivä soveltuu erityisesti kiinteistöarvioitsijoille, kiinteistönvälittäjille, isännöitsijöille sekä kaikille, joita aihe kiinnostaa tai koskettaa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Asunto-osakeyhtiön konkurssi02.06.202302.06.2023Helsinki / Teams

Yhteyshenkilö

Kriste Mäkelä
koulutus- ja markkinointipäällikkö

040 6640 901
kriste.makela@kiinko.fi

Inke Uutela
koulutuskoordinaattori (harjoittelija)

040 753 2393
inke.uutela@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta on 390 euroa sisältäen osallistumisen, aineiston sähköisessä muodossa ja paikan päällä osallistuville ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään alv 24%.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään 17.5.2023 mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.