Kiinteistönvälityksen osaamisala, Liiketoiminnan ammattitutkinto

7.3.2024 - 3.10.2025
Kiinko, Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Haluatko luoda uran menestyvänä kiinteistönvälittäjänä? Kiinteistönvälittäjän työ on ihmisläheistä luottamukseen perustuvaa asiantuntijatyötä asiakkaan hyväksi kodin vaihdon eri vaiheissa. 

Tutkinnon tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet kiinteistönvälittäjän työhön sekä valmentaa LKV-koetta varten. Koulutuksen sisältöjä ovat kiinteistönvälittäjän juridiikka, talotekniikan- ja kiinteistöarvioinnin perusteet sekä asiakaslähtöinen palvelu välitystyössä.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaneella on kiinteistönvälityksen tehtävissä edellytettävä ammattitaito. Ammattitutkinto on ponnahduslauta kohti asumisen asiantuntijuutta, jonka myös asiakkaat huomaavat. Tutkinnon suorittamisen vaiheessa annat ammattitaidostasi osaamisen näytöt kiinteistönvälittäjän työtehtävissä. 

Tutkinto muodostuu neljästä tutkinnon osasta:
1. Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, verkko-opinnot (pakollinen)
2. Asunto-osakkeen myyntitoimeksiannon hoitaminen (pakollinen)
3. Asuinkiinteistön myyntitoimeksiannon hoitaminen (pakollinen)

Valinnaiset – valitaan yksi:
- Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen
- Rakentamattoman kiinteistön myyntitoimeksianto, verkko-opinnot
- Ostotoimeksiannon hoitaminen
- Toimitilojen myynti – tai vuokraustoimeksiannon hoitaminen

 

Halutessasi, voit suorittaa myös tutkinnon osan/osia koko tutkinnon sijaan.

Ammatilliset tutkinnot perustuvat Opetushallituksen laatimiin tutkinnon perusteisiin (OPH-1947-2018) sekä lakiin ammatillisesta koulutuksesta (531/2017). Tutustu tutkinnon perusteisiin Liiketoiminnan at - kiinteistönvälityksen osaamisala

 

Ole yhteydessä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Kohderyhmä

Koulutus sopii myyntineuvottelijoille, kiinteistönedustajille ja kiinteistönvälittäjille, jotka päätoimisesti tekevät asunto- ja kiinteistökauppaa. Sopii sekä vasta aloittaneille perehtymiseen että tehtävissä jo pidempään toimineille osaamisensa osoittamiseen. ​

 
Jos sinulla on enemmän kokemusta myyntitoimeksiantojen hoitamisesta ja hallitset asiat monipuolisesti, voit suorittaa tutkinnon osaamisen näytöt ilman teoriakoulutusta. 

 

Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Yhteyshenkilö

Laura Niinikoski
koulutuspäällikkö

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 1,075.00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

Tutkintokoulutus on valtion tukemaa. Opiskelijamaksuun sisältyy henkilökohtaistetut opinnot, tutkinnon suorittaminen, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Koulutukseen kuuluvan kirjallisuuden, Kiinteistölainsäädännön ja Kiinteistönvälittäjän käsikirjan, opiskelijat hankkivat itse. Opiskelijat saavat nämä teokset edullisempaan hintaan. Tilausohjeet lähetetään vahvistuksen yhteydessä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle. Viimeinen peruutuspäivä on 14.2.2024