Uusi rakentamislaki 2025 - Mitä vaikutuksia sopimiseen?

3.10.2023 - 3.10.2023
Rakennustieto / etäkoulutus

Kuvaus

Rakennusalan yhdessä laatimat RT-sopimusasiakirjat tehtäväluetteloineen luovat alalle pohjan, joka auttaa kehittämään laajemmin koko alan toimintatapoja paremmiksi. Alan yhdessä sopimina käytäntöinä ne tehostavat sekä transaktiovaihetta että eri toimijoiden tekemistä, koska niihin viedään parhaita ja koeteltuja malleja, joilla omaa toimintaa ja hankkeita voidaan parantaa. Alan yhteisten sopimusasiakirjojen merkitys kasvaa alan toimintatapojen kehittämisessä ja tuottavuuden parantamisessa.

Uusi rakentamislaki tuo hankkeen eri vaiheisiin uusia tehtäviä, jotka hankkeen osapuolien tulee ottaa huomioon sopimisessa.

Kiinko ja Rakennustieto Oy järjestävät yhdessä Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry:n, Rakennusteollisuus RT:n ja SKOL ry:n kanssa ajankohtaisen koulutuksen uuden lain aiheuttamista muutostarpeista. 

Pureudumme tässä koulutuksessa uusiin tehtäviin erityisesti talonrakennushankkeen eri vaiheiden näkökulmasta. Koulutuksessa saat

  • kokonaiskuvan uuden rakentamislain keskeisestä sisällöstä ja muutoksista
  • ymmärrystä siihen, miten uusi rakentamislaki vaikuttaa eri osapuolien tehtäviin ja sopimiseen rakennushankkeissa ja edellytyksiä valmistautua uuden rakentamislain voimaan tulemiseen omassa liiketoiminnassasi ja tehtävissä
  • suuntaviivoja siitä, miten rakentamislaki viedään käytäntöön ja mikä on rakennusvalvontojen tulkintojen aikataulu
  • tietoa, miten toimitaan rakennushankkeissa, jotka alkavat vanhan lain aikana

Työpajaosuudessa käsitellään moderoiduissa ryhmätöissä uuden rakentamislain vaatimuksia YSE-pohjaisiin urakkasopimuksiin, KSE-pohjaisiin konsulttisopimuksiin ja tehtäväluetteloihin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mistä ryhmätyöstä olet kiinnostunut.

 

 

Kohderyhmä

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille sopimuksia hankkeissa tekeville tilaajille, rakennuttajille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille.

Uusi rakentamislaki tuo hankkeen eri vaiheisiin uusia tehtäviä, jotka hankkeen osapuolien tulee ottaa huomioon sopimisessa.

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

Mila Pallassalo
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 270.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 270 € (+alv 24 %). Jäsenalennus 15 % Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry:n, Rakennusteollisuus RT:n ja SKOLin jäsenyrityksille sekä Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n jäsenille (230 EUR + alv 24 %). Mikäli käytät henkilöjäsenenä järjestöalennuskoodia, varmistamme jäsenyyden kyseisestä järjestöstä. Kysy lisää mila.pallassalo@kiinko.fi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä live-tilaisuuteen on tiistai 19.9.2023 ja etäosallistujaksi 2.10. 2023 klo 16.00. 

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 19.9.2023