Tilinpäättäjän tietoisku - Tampere

8.12.2022 - 8.12.2022
Solo Sokos Hotel Torni, Tampere

Kuvaus

Tilinpäättäjän tietoisku -kiertue on jälleen marras-joulukuun vaihteessa ja Tampereelle saavumme 8.12.2022.

Tilinpäättäjän tietoisku on kattava paketti asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätöksien ajankohtaisista asioista. Päivän aikana kuulet lainsäädännön uudistuksista sekä viimeisimmistä kirjanpitolautakunnan lausunnoista.

Tilinpäättäjän tietoisku on vuosittainen koulutuskiertue, joka kokoaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja verotukseen liittyvät ajankohtaiset asiat. Ohjelman pääsemme julkaisemaan syksyllä.

Osallistumalla tilaisuuteen saa varmuutta vuoden 2022 tilinpäätöksen tekemiseen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä. Lisäksi voi päivittää tiedot ajan tasalle kirjanpidon ja verotuksen näkökulmasta vuodelle 2022.

Kouluttajana toimii HT-tilintarkastaja Jari Etelämaa. Jarilla on yli 30-vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Hän on myös kokenut taloushallinnon kouluttaja Kiinkossa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen tekemisestä ja suunnittelusta vastaaville kuten toimitusjohtajille, isännöitsijöille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille sekä muille taloushallinnon ammattilaisille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso08.12.202208.12.2022Tampere

Yhteyshenkilö

Jenni Wiiala
koulutuskoordinaattori

040 677 1170
jenni.wiiala@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumisen hinta on 550e + alv24% sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 24.11.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.