Uusia oppeja ja näkökulmia johtamiseen

"Suosittelen Kiinkon tutkintoja kaikille. Yhtä lailla reilusti alan kokemusta omaaville kuin toiselta toimialalta siirtyville. Koulutuksista on hyötyä itselle ja sitä kautta yritykselle."

Oskari hartikainen

Oskari Hartikainen on toiminut koko työuransa kiinteistöliiketoiminnan parissa. Perustutkintona hän suoritti aikanaan kiinteistötalouden- ja oikeuden DI-tutkinnon.

– Minussa heräsi ajatus sinänsä tutun, mutta varsin laajan aihepiirin tietojen päivittämisestä. Suoritin Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelman 2015–2016 ja vielä Kiinteistö- ja rakennusalan johtamiskoulutusohjelman 2018–2019. Hartikainen suoritti molemmat koulutukset töiden ohella. Vaikka erityisesti PGP:n aihealueet olivat hänelle osin entuudestaan hyvinkin tuttuja, erilaiset tehtävät ja lopputyö vaativat kuitenkin aikaa iltaisin ja viikonloppuisin.

– Niin sen pitääkin olla, kun oppii uutta. Muistijälki jää vain jos joutuu ponnistelemaan hieman, Hartikainen toteaa. KiRA JOKO -koulutuksessa oli osanottajia laajasti eri kiinteistöalan sektoreilta, mikä paransi ymmärrystä hyvin eri tyyppisistä työtehtävistä. Yksi opintojaksoista vietettiin Dublinissa, Irlannissa.

– Koulutuksen luennot olivat erittäin hyviä, mutta vähintään yhtä hyödyllisiä olivat vapaamuotoiset keskustelut. Dublinissa olimme yhtenä porukkana ympäri vuorokauden. Oli aikaa ajatella ja pohtia asioita sekä yksin että yhdessä muiden kanssa.

– Suosittelen Kiinkon tutkintoja kaikille. Yhtä lailla reilusti alan kokemusta omaaville kuin toiselta toimialalta siirtyville. Koulutuksista on hyötyä itselle ja sitä kautta yritykselle.

Vuokraustoiminnan johtaja Oskari Hartikainen Auratum Kiinteistöt Oy:stä
päivitti osaamistaan suorittamalla sekä PGP että KiRa JOKO -tutkinnot.