Vuokramallilla tehokkuutta kiinteistöomaisuuden hallintaan

5.10.2023 - 5.10.2023
Rakennustietosali / Etäkoulutus

Kuvaus

Tilaresurssien tarpeet ovat muutoksessa ja hankinnan mallit monipuolistuvat. Koulutuksessa käydään läpi vuokramallia osana kiinteistöstrategiaa sekä esitellään alan yhdessä laatimat RT-sopimusasiakirjat tilojen vuokraamiseen ja hankintaan. Tilaisuudessa kuulet monipuolisesti kokemuksia tilojen vuokraamisesta sekä tähän liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista.
 

Ohjelmassa on mm.

  • Tilojen vuokraaminen osana kiinteistöstrategiaa
  • Vuokramalli hankkeen toteutusmuotona
  • Sopimusmallit tilojen vuokraamiseen
    • Hankesopimus
    • Vuokrasopimus
  • Käytännön kokemuksia, hyötyjä ja haasteita

Tilaisuuden järjestävät Kiinko ja Rakennustieto yhdessä Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Raklin kanssa.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille hankkeen eri osapuolille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan vuokramallista. Koulutus sopii erityisesti kiinteistösijoittajille, kiinteistöomistajille, rahoituksesta ja sopimuksista vastaaville, julkisia hankintoja tekeville sekä urakoitsijoille.

Tilaresurssin tarpeet muutoksessa – vuokramallilla tehokkuutta kiinteistöomaisuuden hallintaa

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

Ninni Yletyinen
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 330.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 330 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto sekä paikanpäälla osallistulle ohjelmassa mainitut tarjoilut.
Alennettu hinta Raklin jäsenille on 280,50 (-15 %) euroa. Mainitse ilmoittautuessasi alennuskoodi RakliVM. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.
Yli kolmen etäosallistujan ryhmille kysy tarjous Anu Karvoselta: anu.karvonen@kiinko.fi

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 21.9.2023